Divendres 22 de Gener a les 18:00h Sarsuela amb “Chateau Margaux” i final de festa amb les Tres Dives

Chateau Margaux és una sarsuela còmica en un acte , amb música de Manuel Fernández Caballero i llibret de José Jackson Veyan. Es va estrenar al Teatre Varietats de Madrid, el 5 de octubre de 1887 .

L’acció es desenvolupa en una luxosa mansió madrilenya i comença amb el criat José cantant flamenc mentre col·loca diversos regals de casament. Donya Angelita ho mana a cuines perquè no molesti. Donya Angelita i Don Manuel estan nuvis i el criat interromp diverses vegades els seus carícies.

El matrimoni rep la visita d’uns pesats parents, Donya Laura i el seu marit el baró, dels que esperen rebre alguna herència, per a això els serveixen en el menjar dues ampolles de l’apreciat vi Chateau Margaux , però és Angelita la que primer prova el vi i es posa a riure ia cantar. Els antiquats aristòcrates s’indignen i són a punt d’anar-se’n quan arriba Don Manuel i els convida a provar el vi, amb la qual cosa ells també es posen alegres i hi ha un final feliç.

0